Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
Jaap
21 mei 2021
Wat een ontzettend handig programma. Bedankt.
Kees
02 mei 2021
Geweldig programma voor al je overzichten.
Henk
30 april 2021
Ik gebruik het al 3 jaar, maar heel sporadisch, voornamelijk als ik mijn belastingformulier moet invullen. Vooral filter en categorieën zijn voor mij dan heel handig. Knap gemaakt!
Guest
12 februari 2021
Fantastisch programma. Gebruikersvriendelijk en super uitgebreid. Werk er al tijden tot volle tevredenheid mee!
Leo
30 december 2020
Na mijn verhuizing onlangs naar België heb ik nu 6 bankrekeningen en raak het overzicht een beetje kwijt. Ben begonnen met HomeBank (gratis van Franse origine) en heb een Linux/Bash shell programma geschreven om diverse .csv bestanden te converteren naar het HB formaat. Al doende kwam ik op mijn zoektocht naar bank csv bestandsformaten bij toeval BankTrans tegen en heb het nu een week uitgeprobeerd en csv bestanden van ING Nederland en ING België geïmporteerd in BT. Dat ging vlekkeloos behalve het ING NL spaar account. Moet uitzoeken wat er mis gaat of heeft iemand wellicht een oplossing. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en ga er zeker voorlopig mee door.
Ronald Bebelaar
09 december 2020
Na de melding, eerder dit jaar, dat Davilex zou stoppen met Cash Personal heb ik BankTrans gedownload, ingericht en de rest van dit jaar naast Davilex ter vergelijking meegedraaid. Ben zeer tevreden over dit programma. Een prima alternatief voor Davilex Cash Personal.
C.G.Mirer
20 november 2020
Banktrans is voor mij een enorme hulp in het overzichtelijk houden van mijn financiën.
De gebruikersinterface is wel even wennen maar in gebruik toch praktisch.
Guest
04 november 2020
Het programma kan veel en het is gratis. Dat is mooi en prijzenswaardig dat iemand dit gratis ter beschikking stelt.
Helaas is de User Interface frustrerend slecht .
Albert
05 september 2020
Heb OROV lange tijd gebriuikt todat kort geleden ING het format veranderd had. Fantastisch programma om mee te werken. Werkt snel en goed.
Jan
03 september 2020
Heel erg bedankt voor de snelle aanpassing van BT aan het vernieuwde formaat van de per 02008 veranderde downloadbestanden van ING.
Geweldig programma!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7