Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
PeterO
05 januari 2020
ik gebruik het programma al jaren en ben er zeer tevreden mee. Soms is het even zoeken vanwege de vele opties, maar het programma doet alles wat ik wil. Klasse !
Hans Uy
05 december 2019
Totaal oneens met Guest opmerking van 16 oktober.
Je moet er natuurlijk wel even de tijd voor nemen om het programma te doorgronden.. Maar het doet alles wat ik wil tot nu toe. Automatisch categorieën toekennen bijvoorbeeld. In geen een freeware programma ben ik dit tegengekomen. Dan moet je ineens upgraden naar een betaalde versie. Prima programma en lekker je boel lokaal houden.
Guest
14 november 2019
Perfect programma. Zelfs Sabadell (Spaanse Bank) wordt ondersteund. Handig voor alle NL-ers in Spanje, zoals ik.
Programma werkt intuiatief en zoals het hoort. Klasse!
Hub A.
19 oktober 2019
Ik ben het absoluut oneens met post van 19 oktober j.l.
Ik gebruik het programma al jaren nog nooit verlies van data gehad,
Guest
16 oktober 2019
tja het is gratis, veel dingen onduidelijk, geen goede handleiding. Na drie pogingen waarbij ik alles weer kwijt raakte ben ik ermee gestopt. Een duidelijke tutorial is het minimale. Kan er wel om grinniken maar ik raad iedereen dit af om via dit programma jezelf onnodige te frustreren. Paar jaar geleden ook al eens getest en er is weinig progressie geboekt. Ik zou er een betaalde versie van maken en er serieus werk van maken want in potentie is het een goed programma maar helaas in deze staat onbruikbaar voor het grote publiek. Hoeveel kennissen en vrienden dan ook die hier een positieve recensie achterlaten, waarom zou jezelf echt succes onthouden. Maak het werkbaar voor het grote publiek en je maakt een hoop mensen blij en zelf hou je dan een leuk bedrag aan over.
Rene K
04 juli 2019
Wat een ontzettend goed programma! Doet alles wat het moet doen en draait zelfs onder Linux. Kudos voor de auteur!!
Dick
29 april 2019
Ik had een Cashflow abonnement. Na installatie van Bank Trans en het importeren van transacties heb ik dit abonnement direct opgezegd. Bank Trans is een uitstekend programma. Een donatie volgt.
Sarah
28 april 2019
Ik vind dit een ge-wel-dig programma. Wat een uitkomst. Ik kan mijn bunq transacties eenvoudig importeren en hij categoriseert direct. Er zijn heel veel mogelijkheden om te filteren en toch is de interface niet overgecompliceerd. Echt heel fijn dit :-)
Gert Hilversum
30 januari 2019
Veel dank aan de maker!
Fantastisch systeem voor mijn huishoudboekhouding. Ik heb overzicht.
Gerrit K
16 januari 2019
Na jaren met het programma "Huishoudkist" op een Windows machine te hebben gewerkt, ben ik vorig jaar overgestapt op een MAC. Daar dit mooie programma geïnstalleerd. Het werkt fantastisch! Ben zeer onder de indruk. Heb zelfs 2018 geïmporteerd.
Pagina: 1 2 3 4 5 6