Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
Sarah
28 april 2019
Ik vind dit een ge-wel-dig programma. Wat een uitkomst. Ik kan mijn bunq transacties eenvoudig importeren en hij categoriseert direct. Er zijn heel veel mogelijkheden om te filteren en toch is de interface niet overgecompliceerd. Echt heel fijn dit :-)
Gert Hilversum
30 januari 2019
Veel dank aan de maker!
Fantastisch systeem voor mijn huishoudboekhouding. Ik heb overzicht.
Gerrit K
16 januari 2019
Na jaren met het programma "Huishoudkist" op een Windows machine te hebben gewerkt, ben ik vorig jaar overgestapt op een MAC. Daar dit mooie programma geïnstalleerd. Het werkt fantastisch! Ben zeer onder de indruk. Heb zelfs 2018 geïmporteerd.
bert
14 januari 2019
Net zonder probleem onder Linux Mint geinstalleerd, CSV geimporteerd, even de help bekeken hoe categorien aan transacties kunnen worden gehangen, geprobeerd ... ik ben nu al erg onder de indruk. Ik denk dat ik in een middag mijn hele jaar overzicht kan specificeren om zo mijn budgettering te kunnen gaan doen.. toppie !
Erik
01 december 2018
Fantastisch programma. Zou een verplichting moeten zijn voor mensen in bv schuldsanering.
A.R Ritsma
12 september 2018
Ik gebruik het programma nu sinds februari dit jaar. Een uitstekend functionerend programma Professioneel ontwikkeld. Na een groot aantal jaren Cashflow Manager van BankingTools te hebben gebruikt, kan ik alleen maar constateren dat dit programma ruimschoots aan mijn wensen voldoet. Mijn vrijwillige bijdrage (het zelfde bedrag dat ik aan Cashflow Manager betaalde) is dan ook meer dan terecht.
Een groot compliment aan Tonnie is dan ook op z'n plaats.
Danny
08 september 2018
Bedankt voor al het werk dat je in het herschrijven van het programma het gestoken om Argenta verrichtigen terug te kunnen inlezen. TOP PROGRAMMA Tonnie.
Ps: donatie meer dan verdiend
Jeannette
06 september 2018
Al 13 jaar heb ik veel plezier van BankTrans. Het is super handig, zonder overbodige opsmuk. Tonnie is een programmeur en helpdesk waarvan veel professionele bedrijven nog wat kunnen leren. Mijn zojuist overgemaakte donatie is dik verdiend.
Henk F
31 juli 2018
Ik ben ook een enthousiaste en tevreden gebruiker, en ken nog steeds niet de vele uitgebreide mogelijkheden.
En ik ben het Mark (zie 14 januari 2018) eens, doe allemaal een donatie (zie tabblad Doneren).
Rob W.
28 mei 2018
Na jarenlang met Windows gewerkt te hebben ga ik overstappen naar Apple iMac. Op de Pc erg lang CashFlow gebruikt maar werkt niet op de Mac, alleen in de Cloud.

Na wat geëxperimenteerd op de Pc maar na aanschaf van de Mac ga ik zeker BANKTRANS gebruiken.
Pagina: 1 2 3 4 5 6