Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
A.R Ritsma
12 september 2018
Ik gebruik het programma nu sinds februari dit jaar. Een uitstekend functionerend programma Professioneel ontwikkeld. Na een groot aantal jaren Cashflow Manager van BankingTools te hebben gebruikt, kan ik alleen maar constateren dat dit programma ruimschoots aan mijn wensen voldoet. Mijn vrijwillige bijdrage (het zelfde bedrag dat ik aan Cashflow Manager betaalde) is dan ook meer dan terecht.
Een groot compliment aan Tonnie is dan ook op z'n plaats.
Danny
08 september 2018
Bedankt voor al het werk dat je in het herschrijven van het programma het gestoken om Argenta verrichtigen terug te kunnen inlezen. TOP PROGRAMMA Tonnie.
Ps: donatie meer dan verdiend
Jeannette
06 september 2018
Al 13 jaar heb ik veel plezier van BankTrans. Het is super handig, zonder overbodige opsmuk. Tonnie is een programmeur en helpdesk waarvan veel professionele bedrijven nog wat kunnen leren. Mijn zojuist overgemaakte donatie is dik verdiend.
Henk F
31 juli 2018
Ik ben ook een enthousiaste en tevreden gebruiker, en ken nog steeds niet de vele uitgebreide mogelijkheden.
En ik ben het Mark (zie 14 januari 2018) eens, doe allemaal een donatie (zie tabblad Doneren).
Rob W.
28 mei 2018
Na jarenlang met Windows gewerkt te hebben ga ik overstappen naar Apple iMac. Op de Pc erg lang CashFlow gebruikt maar werkt niet op de Mac, alleen in de Cloud.

Na wat geƫxperimenteerd op de Pc maar na aanschaf van de Mac ga ik zeker BANKTRANS gebruiken.
Vinc
26 februari 2018
Werkt ongelofelijk goed! Zou het open source gemaakt kunnen worden?
Leo
23 februari 2018
Een super programma, na jarenlang Cashflow gebruikt te hebben ben overstag gegaan voor Banktrans, dit werkt veel beter, duidelijker en makkelijker, echt een supergoed bank programma, zeker een donatie waard, deze gister gelijk overgemaakt via PayPal.
Guest
07 februari 2018
Fantasties programma. Mis alleen het automatisch importeren van de banken.
Vinz
27 januari 2018
En met bliksemsnelheid is het programma aangepast door Tonnie om het nieuwe Rabobankformaat te kunnen verwerken. Fantastische dienstverlening! bedankt Tonnie!
Mark
14 januari 2018
Een mooi programma met vele opties. Vele andere aanbieders vragen hier mooie bedragen voor. Volgens mij zou iedereen die dit programma gebruikt een kleine donatie aan de ontwikkelaar moeten geven.
Pagina: 1 2 3 4 5 6