Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
Guest
16 oktober 2019
tja het is gratis, veel dingen onduidelijk, geen goede handleiding. Na drie pogingen waarbij ik alles weer kwijt raakte ben ik ermee gestopt. Een duidelijke tutorial is het minimale. Kan er wel om grinniken maar ik raad iedereen dit af om via dit programma jezelf onnodige te frustreren. Paar jaar geleden ook al eens getest en er is weinig progressie geboekt. Ik zou er een betaalde versie van maken en er serieus werk van maken want in potentie is het een goed programma maar helaas in deze staat onbruikbaar voor het grote publiek. Hoeveel kennissen en vrienden dan ook die hier een positieve recensie achterlaten, waarom zou jezelf echt succes onthouden. Maak het werkbaar voor het grote publiek en je maakt een hoop mensen blij en zelf hou je dan een leuk bedrag aan over.
Rene K
04 juli 2019
Wat een ontzettend goed programma! Doet alles wat het moet doen en draait zelfs onder Linux. Kudos voor de auteur!!
Dick
29 april 2019
Ik had een Cashflow abonnement. Na installatie van Bank Trans en het importeren van transacties heb ik dit abonnement direct opgezegd. Bank Trans is een uitstekend programma. Een donatie volgt.
Sarah
28 april 2019
Ik vind dit een ge-wel-dig programma. Wat een uitkomst. Ik kan mijn bunq transacties eenvoudig importeren en hij categoriseert direct. Er zijn heel veel mogelijkheden om te filteren en toch is de interface niet overgecompliceerd. Echt heel fijn dit :-)
Gert Hilversum
30 januari 2019
Veel dank aan de maker!
Fantastisch systeem voor mijn huishoudboekhouding. Ik heb overzicht.
Gerrit K
16 januari 2019
Na jaren met het programma "Huishoudkist" op een Windows machine te hebben gewerkt, ben ik vorig jaar overgestapt op een MAC. Daar dit mooie programma geïnstalleerd. Het werkt fantastisch! Ben zeer onder de indruk. Heb zelfs 2018 geïmporteerd.
bert
14 januari 2019
Net zonder probleem onder Linux Mint geinstalleerd, CSV geimporteerd, even de help bekeken hoe categorien aan transacties kunnen worden gehangen, geprobeerd ... ik ben nu al erg onder de indruk. Ik denk dat ik in een middag mijn hele jaar overzicht kan specificeren om zo mijn budgettering te kunnen gaan doen.. toppie !
Erik
01 december 2018
Fantastisch programma. Zou een verplichting moeten zijn voor mensen in bv schuldsanering.
A.R Ritsma
12 september 2018
Ik gebruik het programma nu sinds februari dit jaar. Een uitstekend functionerend programma Professioneel ontwikkeld. Na een groot aantal jaren Cashflow Manager van BankingTools te hebben gebruikt, kan ik alleen maar constateren dat dit programma ruimschoots aan mijn wensen voldoet. Mijn vrijwillige bijdrage (het zelfde bedrag dat ik aan Cashflow Manager betaalde) is dan ook meer dan terecht.
Een groot compliment aan Tonnie is dan ook op z'n plaats.
Danny
08 september 2018
Bedankt voor al het werk dat je in het herschrijven van het programma het gestoken om Argenta verrichtigen terug te kunnen inlezen. TOP PROGRAMMA Tonnie.
Ps: donatie meer dan verdiend
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7