Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
Vinc
26 februari 2018
Werkt ongelofelijk goed! Zou het open source gemaakt kunnen worden?
Leo
23 februari 2018
Een super programma, na jarenlang Cashflow gebruikt te hebben ben overstag gegaan voor Banktrans, dit werkt veel beter, duidelijker en makkelijker, echt een supergoed bank programma, zeker een donatie waard, deze gister gelijk overgemaakt via PayPal.
Guest
07 februari 2018
Fantasties programma. Mis alleen het automatisch importeren van de banken.
Vinz
27 januari 2018
En met bliksemsnelheid is het programma aangepast door Tonnie om het nieuwe Rabobankformaat te kunnen verwerken. Fantastische dienstverlening! bedankt Tonnie!
Mark
14 januari 2018
Een mooi programma met vele opties. Vele andere aanbieders vragen hier mooie bedragen voor. Volgens mij zou iedereen die dit programma gebruikt een kleine donatie aan de ontwikkelaar moeten geven.
van der Zee
01 januari 2018
Zeer lange tijd gezocht voor gratis programma voor offline bankieren. Nu eindelijk een goede gevonden! Bedankt!
Guest
28 december 2017
sinds vandaag over naar BankTrans. Super!
Ziya
26 december 2017
Eerst Davilex daarna Cashflow heb ik jaren gebruikt. Ik was al een tijdje op zoek een gratis alternatief. WinBank vond ik erg moeilijk maar BankTrans heeft me super verrast en zeer tevreden. Alles wat ik nodig heb zit erin, eenvoudig, overzichtelijk, en nog gratis ook. Zeer eenvoudig in gebruik. Donatie waard. :)
Jaap de Cloe
07 oktober 2017
geweldig programma. In het verleden al verschillende betaalde en gratis pakketten geprobeerd. Sinds 2 jaar gebruik ik banktrans en ben ik ZEER tevreden.
Erik Keehnen
13 september 2017
Eindelijk een programma dat alles doet wat ik wil en zoals ik het wil: importeren van alle banken, rubriceren, budgetteren, en een intuïtieve gebruikersinterface! En dat na jaren zoeken. Topprogramma, waarvoor dank. Een donatie waard!
Pagina: 1 2 3 4 5 6