Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
Ziya
26 december 2017
Eerst Davilex daarna Cashflow heb ik jaren gebruikt. Ik was al een tijdje op zoek een gratis alternatief. WinBank vond ik erg moeilijk maar BankTrans heeft me super verrast en zeer tevreden. Alles wat ik nodig heb zit erin, eenvoudig, overzichtelijk, en nog gratis ook. Zeer eenvoudig in gebruik. Donatie waard. :)
Jaap de Cloe
07 oktober 2017
geweldig programma. In het verleden al verschillende betaalde en gratis pakketten geprobeerd. Sinds 2 jaar gebruik ik banktrans en ben ik ZEER tevreden.
Erik Keehnen
13 september 2017
Eindelijk een programma dat alles doet wat ik wil en zoals ik het wil: importeren van alle banken, rubriceren, budgetteren, en een intuïtieve gebruikersinterface! En dat na jaren zoeken. Topprogramma, waarvoor dank. Een donatie waard!
peter
11 januari 2017
Geweldig pakket
Een donatie waard
Fred
18 december 2016
Met het budgetteren is het compleet!
Wat een plezier om je financiën te budgetteren en te monitoren.
Snel, overzichtelijk, flexibel, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Een donatie waard!
veld
02 september 2016
de wonderen zijn de wereld nog niet uit
een top programma totaal voor niets .
en helemaal in vrije uurtjes gemaakt
terwijl er peperdure programma's zijn die niet eens de helft aan kwaliteit behaald van banktrans
H.Fidder
12 augustus 2016
Wat een fantastisch pakket. Ik ontdek steeds weer nieuwe handige dingen. Zoals bijv. het gebruik van ‘selectie via werkvenster’ en op hiervan filters vastleggen!
J. Veld
05 augustus 2016
Simpelweg een práchtpakket. En nog gratis ook! We mogen A,W. Hoogstraate van harte bedanken voor de vele vrije uren die besteed zijn aan de totstandkoming en het onderhoud van dit programma. Aanrader.
Nico
11 juli 2016
Prima programma.
Ik gebruik het om de transacties van 2 rekeningen te importeren en daar dan overzichten mee te creëren vanuit de Categorieën.
Tevens wil ik opmerken dat er voor een goede ondersteuning wordt gezorgd. Ik had een probleempje met een instelling na de laatste upgrade, even een mailtje en binnen korte tijd kreeg ik een reactie met een correcte oplossing.
Kees
26 mei 2016
Geweldig pakket. Heb nu al mijn bankzaken vanaf 2003 overzichtelijk bij elkaar. Echt heel handig. Een "doneer" knop zou op z'n plaats zijn.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7