Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

Beoordelingen

Toevoegen beoordeling
Frans Jansen
07 april 2016
Helder en vlot programma. Zie reikhalzend uit naar begrotingsmogelijkheden.
jaap
17 januari 2016
Ik heb nu jaren gewerkt met banking tools wat redelijk goed functioneerde maar de hoge kosten voor dit pakket en daarnaast de beperkte mogelijkheden ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Nu sinds een paar dagen alles overgezet naar banktrans wat redelijk eenvoudig is te doen. Banktrans is een verademing. gewoon een eenvoudig programma met alle mogelijkheden en overzichtelijk opgebouwd. Ik ben zeer tevreden.
Marjolein
09 januari 2016
Ik ga het programma steeds meer waarderen. Ik raad het ook mijn vrienden aan.
Heeft heel veel mogelijkheden en wanneer je er even de tijd voor neemt om e e a uit te proberen zie je steeds meer mogelijkheden.
Hartelijk dank.
Jos
23 december 2015
Ga het proberen. Heb jarenlang met Afas Personal gewerkt en was een perfect huishoudboekje. Totdat zij een vernieuwing toepaste en de hele opzet ineens werd veranderd. Het toen zo mooie overzicht was verdwenen en er was tot grote ergenis van vele een nieuwe opzet wat de plank volledig mis slaat. Ik ben ook afgehaakt en opzoek naar een nieuwe. Ben benieuwd!!
Bert
08 november 2015
Een heel fijn huishoudboek. Ik was al een tijdje op zoek. Verschillende programma's maakten aanvankelijk een goede indruk maar er was altijd wel iets. Een Amerikaans programma kon de csv bestanden van ING niet inlezen. Het lukte niet met QIF-master de bestanden zo om te zetten dat het wel goed liep.
Veel huishoudboekjes zijn online. Online is om verschillende redenen voor mij niet geschikt.
Ik was enthousiast toen BankTrans vond. Importeren van de csv bestanden van ING verliep vlot. Het programma heeft vele mogelijkheden en is goed aan te passen aan mijn eigen wensen.
Helaas liep ik tegen een probleem op. Het is mogelijk de banktransacties in te delen in categorieën. Soms werden de categorieën niet goed opgeslagen. Ook een andere gebruiker bleek tegen dit probleem op te lopen. Nadat ik deze hapering ook vermeld heb is het probleem nog diezelfde dag door de maker van het programma verholpen. Dat noem ik snelheid. Vooralsnog is dit het beste stand alone huishoudboekje dat ik ben tegen gekomen. Ik denk dat ik een trouwe fan wordt van het programma.
Jan
19 juli 2015
In het verleden Cashflow heb ik veelvuldig gebruikt. Dat wordt te duur, en dus ging ik op zoek naar een alternatief..
BankTrans heeft mij zeer prettig verrast. Alles wat ik nodig heb zit erin :-) En ook nog freeware :-)

Er is maar een ding dat ik mis: een portable versie zou prettig zijn.
Henk
12 juli 2015
Bij mijn (RABO)bank verdwijnen na verloop van tijd de overzichten van Internet. In de papieren of PDF-afschriften zoeken is dan lastig. Ik zocht dus een programma waarmee dat probleem is opgelost... en ik vond BankTrans: simpel, snel, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en... gratis (een donatie wordt uiteraard wel op prijs gesteld).

Als je er eenmaal mee werkt kom je vanzelf een hoop extra's tegen die het beheren van financiën nog makkelijker maakt (maar je kan ze natuurlijk ook links laten liggen).
Ik noem mijn 'darlings':
- Hoofd- en subcategorieën mogelijk;
- Automatisch categoriseren via onovertroffen criteria-definities;
- Meerdere categorieën aan een transactie koppelen (nieuw in 2.31);
- Transacties splitsen, ofwel de posten van je kassabon/factuur apart categoriseren en/of van opmerkingen voorzien (nieuw in
2.31);
- Uitgebreide (bewaarbare) filtermogelijkheden; met name de "categorieselectie via werkvenster" kan heel handig zijn;
- Mooie overzichten;
- Data-import van vrijwel alle banken;
- Export naar een csv-bestand. Als (je met) BankTrans zou stoppen ben je dus je data niet kwijt.
- en nog veel meer...

Zet daarnaast ook het actieve forum en de continue stroom van uitbreidingen en verbeteringen.

Kortom, zeker een reden om BankTrans van harte aan te bevelen.
Rob
03 juli 2015
Helemaal klaar met CashFlow. Het programma werkt niet lekker meer. Ik kan mijn oude historie niet meer binnenhalen etc. en daarbij ook nog eens veel te duur voor de geboden kwaliteit.

Banktrans geprobeerd en inderdaad wat een verademing. Goede filtermogelijkheden, het is SNEL, overzichtelijk en makkelijk te configureren.
Voor mij niets anders meer, en nee ik ben niet gelieerd aan Banktrans.
Het is gewoon een fijn programma.
Hulde voor de maker.
Wil
21 juni 2015
Heerlijk programma. Ik gebruikte eerst Cashflow, maar werd door een artikel op dit programma gewezen.. Ben er zeer tevreden over en heeft alles wat je nodig hebt. Ook de nieuwe Cashflow 5 kan me niet bekoren.. Ik blijf lekker dit programma gebruiken, mede ook vanwege de korte lijnen met de auteur.. 10+ !
Ferd
28 mei 2015
Na de spontane verdriedubbeling van het CF-abo op zoek naar iets anders.
Vandaag BT gevonden en geinstalleerd.
Wat een snelheid, wat een overzicht, wat een plezier om mee te werken.
Donatie is onderweg!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7